Бивша вереница Дарка Лазића, Марина Гагић, огласила се након навода да није пустила сина Алексеја на очево венчање и да је уценила бившег мужа да јој плати летовање, како би променила мишљење.

Марина истиче да је изговорено много лажи о њој протеклих дана, а затим је открила како се Лазић заиста понаша као отац.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/маринагагић

 

- Толико сам се у два дана глупости начитала и циркуса нагледала, да ми је стварно смешно. Мислила сам да прећутим све, али пошто се лажи нижу, ред је да их зауставимо неким тешким истинама. Наш син није присуствовао венчању из два разлога, поновићу, први је тај што га је звао на свадбу дан раније и то да пита који број гардеробе носи. Колико је посвећен отац довољно говори то да човек не зна коју величину му дете носи. Друго, све и да смо били у Пећинцима, не бих дозволила да га води на свадбу из разлога што сам га непосредно пред свадбу звала да водимо дете код лекара, а он се није појавио, иако је обећао. Добила сам неке смешне изговоре типа "успавао сам се" - рекла нам је Марина, а затим се осврнула на однос са Дарковом новом женом, Катарином.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/маринагагић

 

- Тако да вас молим да ме не замлаћујете неким смешним питањима о летовању јер га ове године нисмо ни видели. А зашто?! Одговор је "самохрана мајка" и само оне ће разумети тај одговор. Једина истина у свему је то да нам је прошле године платио летовање, а прошле године је био слободан момак. Њему срећа и летовање детета умногоме зависи од емотивног статуса - испричала је бесна Марина Гагић.

Подсетимо, Дарко Лазић је пред медијима на својој свадби поменуо сина Алексеја, па је кратко рекао:

- Син ми неће доћи на свадбу из оправданих разлога, али све ће то доћи на своје место - истакао је певач, који није продубљивао ову тему.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".