Vanja i Nenad Aleksić Ša odlučili su da se razvedu nešto više od mesec dana nakon njihovog crkvenog venčanja, koje je održano u njenom rodnom gradu Kraljevu. 

NJihovo građansko venčanje odvilo se u najvećoj tajnosti u aprilu ove godine, na dan reperovog rođendana. Vanja je tada donela odluku da promeni svoje prezime, te je iz Ignjatović prešla u Aleksić. Odmah je promenila i ime na svom Instagram nalogu, kao i na drugim društvenim mrežama, te joj je profil na Instagramu nosio naziv "vanjaaleksic11_".

Foto:Printscreen/Instagram/vanjaaleksic1104

 

Danas, nakon vesti o njihovom razvodu braka, Vanja je donela bitnu odluku. Naime, njen profil sad nosi ime "vanjaignj". Ipak, u opisu profila i dalje stoji Vanja Aleksić. Nije poznato da li je Vanja zaboravila da ovo promenili i samo šalje Nenadu pomešanje signale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja Aleksic (@vanjaignj)

- Da, istina je da se razvodim, samo ona nek kaže razlog, ja ne znam stvarno šta bih rekao. Ne znam da li sam u šoku, da li sanjam ili da se smejem na sve ovo. Nije brak dečja igra - rekao je Ša.

Kako je reper naveo, ova situacija duže traje i ona je napustila stan, ali je istakao da do prevare nije došlo.

S druge strane Vanja se nije oglašavala, a evo šta je na tu temu rekla Tara Simov njegova bivša devojka.

Foto: Instagram printskrin/tarasimov

 

- Stvarno me ne zanima. Imam divnog muža i imam divno dete. Mene trenutno interesuje samo moj Nikolaj i Danilo - izjavila je Tara i dodala da je sve emocije koje je imala prema reperu ostavila u prošlosti.

- Ne interesuje me ništa i niko sem mog deteta i muža - bila je kategorična Tara.

Podsetimo, bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša i tiktokerka Vanja venčali su se pre mesec dana, a kao bomba je u medijima ođenula vest da je već usledio raskid. Ša je inače prevario suprugu Ivanu Aleksić u "Zadruzi" sa Tarom Simov, pa su se odmah po izlasku iz rijalitija razveli.

Repubika.rs

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".