Вања и Ненад Алексић Ша одлучили су да се разведу нешто више од месец дана након њиховог црквеног венчања, које је одржано у њеном родном граду Краљеву. 

Њихово грађанско венчање одвило се у највећој тајности у априлу ове године, на дан реперовог рођендана. Вања је тада донела одлуку да промени своје презиме, те је из Игњатовић прешла у Алексић. Одмах је променила и име на свом Инстаграм налогу, као и на другим друштвеним мрежама, те јој је профил на Инстаграму носио назив "вањаалексиц11_".

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/вањаалексиц1104

 

Данас, након вести о њиховом разводу брака, Вања је донела битну одлуку. Наиме, њен профил сад носи име "вањаигњ". Ипак, у опису профила и даље стоји Вања Алексић. Није познато да ли је Вања заборавила да ово променили и само шаље Ненаду помешање сигнале.

 

- Да, истина је да се разводим, само она нек каже разлог, ја не знам стварно шта бих рекао. Не знам да ли сам у шоку, да ли сањам или да се смејем на све ово. Није брак дечја игра - рекао је Ша.

Како је репер навео, ова ситуација дуже траје и она је напустила стан, али је истакао да до преваре није дошло.

С друге стране Вања се није оглашавала, а ево шта је на ту тему рекла Тара Симов његова бивша девојка.

Фото: Инстаграм принтскрин/тарасимов

 

- Стварно ме не занима. Имам дивног мужа и имам дивно дете. Мене тренутно интересује само мој Николај и Данило - изјавила је Тара и додала да је све емоције које је имала према реперу оставила у прошлости.

- Не интересује ме ништа и нико сем мог детета и мужа - била је категорична Тара.

Подсетимо, бивши задругар и репер Ненад Алексић Ша и тиктокерка Вања венчали су се пре месец дана, а као бомба је у медијима ођенула вест да је већ уследио раскид. Ша је иначе преварио супругу Ивану Алексић у "Задрузи" са Таром Симов, па су се одмах по изласку из ријалитија развели.

Репубика.рс

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".