Velika diva je sinoć održala koncert u Novom Bečeju pred 70.000 ljudi. Publika je vrlo brzo naučila  tekstove novih pesama, a pevačica je otkrila koja pesma je njen favorit: 

- Sve pesme su favoriti, a videli ste moju blok listu... Niste videli ni mali deo moje liste, šalim se. (smeh) Pesma "Block" je definitivno Tiktok senzacija i hit, ali najbolje prolaze "Karlyb*tch", "Mashallah" sa Milicom, "Nepogrešivo"... "Romane" je moja omiljena - istakla je ona.

Nika Tošić je nedavno na TikToku odbranila svoju majku od pratioca koji ne vrednuju rad njene majke. Jelena je dala svoj komentar na ćerkin način odbrane njenog rada: 

- Žao mi je što moja ćerka mora da se bavi odbranom mame, ali s druge strane ona je svesna ko je njena mama, da je izuzetno istaknuta javna ličnost i da velika popularnost pored fanova privlači ljude koji istresaju svoje frustracije na mrežama. Iako je mlada, jako je svesna toga. Ona je lepo vaspitana, našla je način kako da nikog ne uvredi, a da svakog stavi na svoje mesto. Na mamu, na lep i kulturan način, kako priliči jednoj devojčici od 13 godina.

Pevačica je otkrila da li su ćerke uticale na odluku da snimki duet sa Devitom, jer on važi za jednog od najpopularnijih pevača mlađe generacije. 

- Moja deca su generalno oduševljena sa Devitom, ali i mama voli Devita. One najviše vole Milicu, sa njom su najviše i igrale na promociji. Sa njihovim favoritima je i mama snimila duete. Moje ćerke inače ne slušaju našu muziku, na primer ne znaju, sem Milice i Divita... Znaju i ko je Vojaž. Uopšte ne znaju našu domaću scenu - otkrila je Jelena.

Jelena je rekla i nekoliko reči o njenom sukobu sa Aleksandrom Futom Radulovićem. Muž pokojne Marine Tucaković je uticao na to da se Jeleni ugasi nalog na Jutjubu. Futa ima nameru da naplati svako izvođenje pesama koje je Jelena kupila od Marine: 

 - Kada je reč o Futi, nažalost moram da kažem da je reč o ozbiljnom kriminalcu koji zloupotrebljava rad svoje pokojne žene i na najružniji mogući način gasi njen autorski rad. Sigirna sam, da Marina ovo zna, da joj ne bi bilo dobro i da se ne bi složila sa ovim što njen muž radi, ali dobro, postoji sud. On će biti kažnjen za svoja dela, odnosno nedela. Marina ne zaslužuje, posle takve karijere, da joj preživeli suprug raspolaže. Zakon je upravo jasan, da je to krivnično delo - rekla je Karleuša.

(Srbija danas)

BONUS VIDEO: