NJega su u jednom trenutku prijatelji sklonili, a pojavio se novi video na kojem se vidi da je centar Denvera bio u društvu saigrača, Arona Gordona, koji je sredinom avgusta stigao u Srbiju, u posetu Jokiću.

Na snimku koji je podelio i Harison Vind, novinar koji prati Nagetse, vidi se kako Gordon grli Jokića, a čini se da tom prilikom pokušava da ga pomeri.

Somborac je bio u zanosu, pa nije previše obraćao pažnju na saigrača iz Amerike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA Magazin (@mamba_magazin)

Nije poznato tačno kada se dogodila ova situacija, a kako je Gordon nakon Srbije otišao u Kinu, pretpostavlja se da su snimci nastali pre 10-ak dana.

Podsetimo, Nikola Jokić je odlučio da preskoči Svetsko prvenstvo i obaveze sa reprezentacijom Srbije kako bi odmorio od naporne sezone.

Umor je učinio svoje posle titule sa Denverom Jokić je bio i fizički i emotivno ispražnjen, kako reče naš selektor Svetislav Pešić. A kako bi vratio energiju za predstojeću NBA sezonu Nikola se sjajano zabavlja na odmoru.

Na 19. Mundobasketu učestvuje 32 reprezentacije, a SP će po prvi put održano u tri države - prvi put u Indoneziji, a po drugi put u Japanu i na Filipinima.

Foto: Profimedia

 

Srbija igra u grupi B sa selekcijama Kine, Portorika i Južnog Sudana. Orlovi su u prvom meču ubedljivo slavili protiv reprezentacije Kine rezultatom 105:63. Naredni meč, reprezentacija Srbije igra u ponedeljak od 14 časova po našem vremenu a protivnik će biti selekcija Portorika. Poslednji meč u grupi na programu je 30. avgusta, Srbija igra protiv Južnog Sudana, dok se u drugom meču sastaju Kina i Portoriko.

BONUS VIDEO:

Pešić otkrio u kakvom je stanju Petrušev

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".