Oni su uživali za sve pare, pevali uglas sa pevačicom, a Jokića je posebno pogodila pesma Nevaljala.

U jednom trenutku pevačica Svetlana Ceca Ražnatović se obratila Jokiću i pozdravila ga pred punom kafanom.

- Gospodine Jokiću, čestitam na osvajanju prstena. Naš ponos, srpski ponos. Još deset osvoji, i dosta ti je - rekla je Ceca tom prilikom, piše Blic.

 

 

Nikoli su, inače, mnogi prilazili tokom noći, u želji da se upoznaju ili pozdrave, pa se često rukovao sa gostima u kafani, te prozborio po koju sa njima.

Podsetimo, danas počinje Svetsko prvenstvo u košarci, koji će biti održano u Japanu, Indoneziji i na Filipinima. Nikola Jokić je otkazao nastup za reprezentaciju i neće igrati na Mundobasketu.

Umor je učinio svoje posle titule sa Denverom Jokić je bio i fizički i emotivno ispražnjen, kako reče naš selektor Svetislav Pešić. A kako bi vratio energiju za predstojeću NBA sezonu Nikola se sjajano zabavlja na odmoru.

Na 19. Mundobasketu će učestvovati 32 reprezentacije, a SP će po prvi put održano u tri države. SP će po prvi put u istoriji biti održano u Indoneziji, a po drugi put u Japanu i na Filipinima.

Srbija će na SP igrati u grupi B sa selekcijama Kine, Portorika i Južnog Sudana. Srbija će prvi meč odigrati u subotu protiv Kine od 14 časova. U drugom meču prvog kola grupe B sastaće se Portoriko i Južni Sudan.

Drugo kolo u grupi B na programu je 28. avgusta, a sastaju se Kina - Južni Sudan i Portoriko - Srbija. Poslednje kolo u grupi B je 30. avgusta, a Srbija igra protiv Južnog Sudana, dok se u drugom meču sastaju Kina i Portoriko.

Srbija će biti oslabljena na SP, pošto za "orlove" neće igrati Nikola Jokić, Nemanja Nedović, Vasilije Micić, Nikola Kalinić, Aleksej Pokuševski, Ognjen Jaramaz, Uroš Trifunović i Alen Smailagić.

BONUS VIDEO:

DETALJI TAJNOG VENČANJA ANASTASIJE I GUDELJA: Manastir krije posebnu simboliku, a evo ko su kumovi

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".