Њега су у једном тренутку пријатељи склонили, а појавио се нови видео на којем се види да је центар Денвера био у друштву саиграча, Арона Гордона, који је средином августа стигао у Србију, у посету Јокићу.

На снимку који је поделио и Харисон Винд, новинар који прати Нагетсе, види се како Гордон грли Јокића, а чини се да том приликом покушава да га помери.

Сомборац је био у заносу, па није превише обраћао пажњу на саиграча из Америке.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA Magazin (@mamba_magazin)

Није познато тачно када се догодила ова ситуација, а како је Гордон након Србије отишао у Кину, претпоставља се да су снимци настали пре 10-ак дана.

Подсетимо, Никола Јокић је одлучио да прескочи Светско првенство и обавезе са репрезентацијом Србије како би одморио од напорне сезоне.

Умор је учинио своје после титуле са Денвером Јокић је био и физички и емотивно испражњен, како рече наш селектор Светислав Пешић. А како би вратио енергију за предстојећу НБА сезону Никола се сјајано забавља на одмору.

На 19. Мундобаскету учествује 32 репрезентације, а СП ће по први пут одржано у три државе - први пут у Индонезији, а по други пут у Јапану и на Филипинима.

Фото: Профимедиа

 

Србија игра у групи Б са селекцијама Кине, Порторика и Јужног Судана. Орлови су у првом мечу убедљиво славили против репрезентације Кине резултатом 105:63. Наредни меч, репрезентација Србије игра у понедељак од 14 часова по нашем времену а противник ће бити селекција Порторика. Последњи меч у групи на програму је 30. августа, Србија игра против Јужног Судана, док се у другом мечу састају Кина и Порторико.

БОНУС ВИДЕО:

Пешић открио у каквом је стању Петрушев

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".