Nizama Hećimović napustila je kuću u kojoj je živela sa nevenčanim suprugom Nerminom Sulejmanovićem samo osam dana pre stravičnog zločina koji je potresao ne samo Gradačac, već i ceo region. NJene komšije opisuju Nizamu kao lepu i dobru, ali i povučenu i usamljenu ženu.

"Izlazila je sa ćerkicom u dvorište i na ulicu i kao da je samo čekala da neko naiđe da popriča s njom. Uvek se javljala, pričale smo, ali nismo ulazile u dublje razgovore. Moja ćerka je često išla kod nje da joj čuva dete. Nismo videli da joj dolazi iko osim sestre i, ređe, majke", priča Nizamina komšinica za Telegraf.rs.

"Nermin često nije bio tu. Dođe automobilom i ubrzo ponovo negde ode. Iz kuće nismo nikada čuli svađu i galamu, a Nizama se nije žalila na supruga. Samo su oni znali šta se dešavalo u njihovom domu", dodaje ona.

Ona ističe da se po gradu pričalo da je Nermin bio problematičan, kao i da je bio u zatvoru, ali da je prema njenoj porodici uvek bio fin i javljao se kada ih sretne.

Foto: Tviter printskrin/@DnevniAvaz

 

 

"Ne znamo koliko puta je bio u zatvoru, kao ni koliko dugo. Kad god bi otišao zatvor, njegova majka bi rekla da je negde otputovao, tako da smo tek kasnije saznali da je bio u zatvoru. Sa ocem je bio u lošim odnosima, ali je čak i on došao da ih poseti kada se dete rodilo. Mislio je da će roditeljstvo ga promeni na bolje", kaže.

Ona se priseća koliko je Nermin bio srećan kada je dobio ćerku i zato nije mogla da poveruje šta se pre dve nedelje dogodilo.

"Kad se sve desilo bila sam na poslu. Ćerka mi je poslala snimak. Rekla sam joj da to nije Nizama, a ona me je ubeđivala da jeste. Usta su joj bila krvava i sva je bila plava. Nisam verovala da je to ona jer je Nizama bila plavuša, a kosa joj je na snimku bila skroz crvena" dodaje.

Foto: Društvene mreže

 

 

Kaže da se i ranije bojala da izađe noću jer u okolnim kućama nema ljudi, ali da je zbog onoga što se dogodilo strah samo postao jači.

Da podsetimo, 11. avgusta je Gradačac potresao zločin koji se ne pamti: Nermin Sulejmanović života je lišio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i Denisa i DŽengiza Ondura, sina i oca koje je poznavao od ranije, i ranio tri osobe.

Nakon što je ubio partnerku, Nermin je otišao u grad gde je ubio Denisa i Đengiza Ondera, sina i oca, koje je poznavao od ranije i s kojima je bio u sporu.

Sulejmanović je na kraju izvršio samoubistvo, a pitanje je gde će i kada biti sahranjen, jer niko ne želi da preuzme njegovo telo, čak ni porodica.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: