Низама Хећимовић напустила је кућу у којој је живела са невенчаним супругом Нермином Сулејмановићем само осам дана пре стравичног злочина који је потресао не само Градачац, већ и цео регион. Њене комшије описују Низаму као лепу и добру, али и повучену и усамљену жену.

"Излазила је са ћеркицом у двориште и на улицу и као да је само чекала да неко наиђе да поприча с њом. Увек се јављала, причале смо, али нисмо улазиле у дубље разговоре. Моја ћерка је често ишла код ње да јој чува дете. Нисмо видели да јој долази ико осим сестре и, ређе, мајке", прича Низамина комшиница за Телеграф.рс.

"Нермин често није био ту. Дође аутомобилом и убрзо поново негде оде. Из куће нисмо никада чули свађу и галаму, а Низама се није жалила на супруга. Само су они знали шта се дешавало у њиховом дому", додаје она.

Она истиче да се по граду причало да је Нермин био проблематичан, као и да је био у затвору, али да је према њеној породици увек био фин и јављао се када их сретне.

Фото: Твитер принтскрин/@DnevniAvaz

 

 

"Не знамо колико пута је био у затвору, као ни колико дуго. Кад год би отишао затвор, његова мајка би рекла да је негде отпутовао, тако да смо тек касније сазнали да је био у затвору. Са оцем је био у лошим односима, али је чак и он дошао да их посети када се дете родило. Мислио је да ће родитељство га промени на боље", каже.

Она се присећа колико је Нермин био срећан када је добио ћерку и зато није могла да поверује шта се пре две недеље догодило.

"Кад се све десило била сам на послу. Ћерка ми је послала снимак. Рекла сам јој да то није Низама, а она ме је убеђивала да јесте. Уста су јој била крвава и сва је била плава. Нисам веровала да је то она јер је Низама била плавуша, а коса јој је на снимку била скроз црвена" додаје.

Фото: Друштвене мреже

 

 

Каже да се и раније бојала да изађе ноћу јер у околним кућама нема људи, али да је због онога што се догодило страх само постао јачи.

Да подсетимо, 11. августа је Градачац потресао злочин који се не памти: Нермин Сулејмановић живота је лишио невенчану супругу Низаму Хећимовић и Дениса и Џенгиза Ондура, сина и оца које је познавао од раније, и ранио три особе.

Након што је убио партнерку, Нермин је отишао у град где је убио Дениса и Ђенгиза Ондера, сина и оца, које је познавао од раније и с којима је био у спору.

Сулејмановић је на крају извршио самоубиство, а питање је где ће и када бити сахрањен, јер нико не жели да преузме његово тело, чак ни породица.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: