Supruga košarkaša Dine Rađe, Viktorija Rađa, prisetila se trača koji je kružio o njenoj porodici pre petnaestak godina.

Bivša manekenka i misica je svojevremeno u podkastu Dorijana Klarića "Ajmo iskreno" ispričala da je pevač Petar Grašo "krivac" za njen porođaj sa sinom jer je tad dok je ona bila po drugi put trudna Balkan tresla priča da su on i njen muž ljubavnici.

- Suludi su ti tračevi. I ovo s Dinom i Petrom kad je izašlo, rekla sam, ja bih tome ko je izmislio taj trač došla i poljubila mu ruku jer nam je toliko uveselio život. To kako se mi zezamo s tim, to je genijalno - priznala je uz smeh i dodala šta se sve tad pričalo:

Foto: N. Paraušić, Instagram printskrin/dinoradja_official

 

 

- Završila na psihijatriji, završila sam u bolnici i rodila zbog šoka, a tad sam nosila drugo dete, Niku. Stvarno sam bila trudna tad i došao je taj trač do nas i ja sam stvarno rodila zbog Petra Graše Niku 27. februara, zaista sam se porodila. Zaista je Petar Grašo kriv što sam se tad porodila jer smo se toliko rugali, on se toliko zezao da sam se ja smejala i meni je pukao vodenjak od smeha - ispričala je Viktorija.

U bolnici je dva dana nakon porođaja, kako je rekla, stajala na prozoru i gledala fotoreportere.

- A u isto vreme u Splitu ispred psihijatrije drugi fotoreporteri su čekali kad ću izaći! - isporičala je Viktorija.

Foto: N. Paraušić

 

 

Viktorija je 1995. postala mis Dalmacije, a iste te godine upoznala je Dina u jednom poznatom zagrebačkom restoranu. Venčali su se 2001. godine na brodu u jednom zalivu kod Korčule, imaju sinove Roka i Niku. Dino iz braka s košarkašicom Željanom ima još i sina Duju.

Petar Grašo u braku je sa ćerkom Tončija Huljića Hanom i imaju ćerku, a Dino je među prvima objavio fotografiju kako ga drži za prst samo nekoliko dana nakon što se rodila.

Inače, Rađa je upravo bio Graši i Hani kum na venčanju, a takođe je i pevač pre više od dvadeset godina venčao košarkaša i Viktoriju.

BONUS VIDEO: