U medijima se spekuliše kako je sin Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandar Stojković, navodno završio u policiji zbog toga što je nasrnuo na oca.

Otac i sin su te navode porekli i najavili tužbe protiv onih koji šire tu priču, a sada je stiglo i zvanično saopštenje iz Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu.

Oni takođe kažu da su Dragan i Aleksandar negirali kako se išta desilo, ali na u policiji - pošto je harmonikašev sin dobio meru zadržavanja "zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici" u porodičnom domu Stojkovića u Novom Beogradu.

Foto: Instagram printskrin/d.s.bosanac_official

 

 

- Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje dana 6.5.2023. godine osumnjičenom Stojković Aleksandru zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici iz člana 194 stav 1 KZ, tako što je prethodno dana 5.5.2023. godine u stanu u Novom Beogradu, primenom nasilja ugrozio telesni integritet oštećenog člana svoje porodice - oca, te nakon toga dana 6.5.2023. godine pozivao oštećenog i uputio pretnje da će napasti na život ili telo oštećenog - kažu iz Trećeg osnovnog tužilaštva za "Kurir" i dodaju:

Foto: ATA images

 

 

- Nakon saslušanja osumnjičenog, koji je negirao izvršenje krivičnog dela, tužilaštvo je predložilo da se osumnjičenom odredi pritvor u trajanju do trideset dana, što je rešenjem suda i određeno. Prilikom izvođenja dokaznih radnji ispitani svedoci su iskoristili pravo oslobođenja od dužnosti svedočenja u smislu člana 94 Zakonika o krivičnom postupku, te nisu davali izjavu u krivičnom postupku koji se vodio protiv osumnjičenog. Usled nedostatka drugih dokaza utvrđeno je da ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno delo za koje se goni po službenoj dužnosti, zbog čega je doneta odluka tužilaštva da se krivična prijava odbaci.

(Kurir)

BONUS VIDEO: