Pevač Milan Stanković se posle duže pauze od oglašavanja prošle noći konačno javio putem društvenih mreža i u svojoj objavi poslao je poruku Jeleni Karleuši.

Naime, Stanković se zbog Jeleninog novog albuma vratio na estradu, ali kao autor muzike. On je za njen novi album "Omega" radio muziku za numeru "Ludilo".

FOTO: Printskrin/Instagram/milanstanković

 

Milan je sada na svom storiju podelio rils koji je Jelena objavila, a koji se tiče pesme koju je za nju radio. U opisu je stavio emotikone muzičkih instrumenata, planete i srce.

Stanković je tagovao i Karleušu u svojoj objavi, a mnogi nisu mogli da sakriju oduševljenje zbog njegovog povratka na scenu, makar na ovaj način, pa je ova pesma zatrpana predivnim komentarima.

Poslednja Milanova objava na njegovom Instagramu bila je čak 30. novembra 2022. godine.

Foto: P. Milošević/V. Danilov

 

Podsetimo, nedavno su isplivale nove fotografije Milana Stankovića iz jednog manastira pokraj Budve. Pevač je svetoj službi prisustvovao obučen u potpuno običnu odeću - donji deo sive trenerke, crnu majicu i crne patike.

Iako se spekulisalo da će krajem avgusta, na jedan veliki hrišćanski praznik zamonašiti, oglasili su se iz manastira "Podmaine", gde je navodno trebalo da uđe u iskušenički život i naglasili da se to neće dogoditi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".