Najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije, miljenik mnogih navijača širom Evrope i sveta, konačno je potpisao ugovor sa Al Hilalom, a juče je doputovao u Rijad, pošto je prethodnih dana u Parziz potpisao trogodišnji ugovor i prošao neophodne lekarske preglede.

- Ja gorim, a vaše odbrane će biti u problemu - bila je prva Mitrovićeva poruka koja zbog muzičkog globalnog hita mnogo "melodičnije" zvuči na engleksom jeziku.

 

 

U svakom slučaju, klub koji je ove sezone odlučio da napravi fudbalski "drim tim" i ne pita ko koliko košta, konačno je dočekao i Mitrovića na aerodromu u Rijadu uz standardan protokol: buket cveća, ispisana čestitka dobrodošlice i pravo odatle na stadion "Kralj Fahd! gde je srpski as video u kakvom će fudbalskom raju da provede možda sve tri naredne sezone.

 

 

Poziranje u novom dresu, želje za što boljim rezultatima i slikanje sa čelnicima Al Hilala su bili poslovni deo jučerašnjeg prepodneva. Već popodne i danas Mitrović je počeo da radi ono za šta je debelo plaćen. Pogotovo, što je u vrhunskoj formi jer je sa Fulamom prošao kompletne letnje pripreme.

 

 

Posebno zanimljiv bio je susret sa zemljakom Sergejem Milinković-Savićem koji ga je srdačno dočekao u novom klupu. 

Al Hilal je objavio na svom Instagram profilu kako je izgledao susret srpskih reprezentativaca. 

Foto: Instagram printskrin/alhilal

 

 

Navijači Al Hilala, ali i ljubitelji fudbala širom sveta jedva čekaju da vide kako će da funkciniše vezni red i napad tima iz Rijada kada se u njemu, pored Sergeja, pojave Nejmar i Mitrović. Za sada deluje da će to najviše da liči na vatromet majstorija i golova.

Mitrović bi na teren mogao već za dva dana kada Al Hilal u 3. kolu prvenstva gostuje Al Raedu.

BONUS VIDEO:

Prva zvanična utakmica na novom stadionu u Leskovcu

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".