Најбољи стрелац у историји наше репрезентације, миљеник многих навијача широм Европе и света, коначно је потписао уговор са Ал Хилалом, а јуче је допутовао у Ријад, пошто је претходних дана у Парзиз потписао трогодишњи уговор и прошао неопходне лекарске прегледе.

- Ја горим, а ваше одбране ће бити у проблему - била је прва Митровићева порука која због музичког глобалног хита много "мелодичније" звучи на енглексом језику.

 

 

У сваком случају, клуб који је ове сезоне одлучио да направи фудбалски "дрим тим" и не пита ко колико кошта, коначно је дочекао и Митровића на аеродрому у Ријаду уз стандардан протокол: букет цвећа, исписана честитка добродошлице и право одатле на стадион "Краљ Фахд! где је српски ас видео у каквом ће фудбалском рају да проведе можда све три наредне сезоне.

 

 

Позирање у новом дресу, жеље за што бољим резултатима и сликање са челницима Ал Хилала су били пословни део јучерашњег преподнева. Већ поподне и данас Митровић је почео да ради оно за шта је дебело плаћен. Поготово, што је у врхунској форми јер је са Фуламом прошао комплетне летње припреме.

 

 

Посебно занимљив био је сусрет са земљаком Сергејем Милинковић-Савићем који га је срдачно дочекао у новом клупу. 

Ал Хилал је објавио на свом Инстаграм профилу како је изгледао сусрет српских репрезентативаца. 

Фото: Инстаграм принтскрин/алхилал

 

 

Навијачи Ал Хилала, али и љубитељи фудбала широм света једва чекају да виде како ће да функцинише везни ред и напад тима из Ријада када се у њему, поред Сергеја, појаве Нејмар и Митровић. За сада делује да ће то највише да личи на ватромет мајсторија и голова.

Митровић би на терен могао већ за два дана када Ал Хилал у 3. колу првенства гостује Ал Раеду.

БОНУС ВИДЕО:

Прва званична утакмица на новом стадиону у Лесковцу

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".