Aca Lukas je juče izneo brojne optužbe na račun tekstopisca Aleksandra Fute Radulovića. Sada mu je Futa odgovorio u svom maniru. 

- Ja stvarno ne znam koliko strpljenja treba da imam i koliko uvreda na moj račun treba da istrpim od strane nepoštenih,lažnih,višesmerno dužnih, autodestruktivnih i sad vidim kao novinu i bolesnih ljudi(eufemizam), koji javno na sve ove pomenute atribute nadodaju i svoje suicidalne sklonosti.- započeo je kompozitor pa nastavio: 

- Postoje ustanove koje se bave takvim slučajevima, teleapel službe i ostale organizacije i privatne klinike za pomoć i lečenje takvih ugroženih osoba. Pa ovom prilikom ja apelujem na njih da nešto preduzmu u slučaju još uvek popularnog (mojom zaslugom iz prošlosti) i zdravstveno još upotrebljivog, samoprozvanog Ace Lukasa.

Aleksandar se dotakao i dugovanja koje mu Aca duguje: 

- Nažalost, takve ustanove i doktori koji se bave takvim pomenutim i sličnim slučajevima, ne mogu da leče i izleče suštinu njihovog glavnog životnog problema, a to su nagomilana dugovanja iz bliske ili dalje prošlosti, a koja se mere ciframa od najmanje 7 brojeva i to u deviznoj protivrednosti.

- Za razliku od drugih poverilaca, dugovanja samoprozvane zvezde naše popularne muzike prema meni lično nemaju nikakve veze sa “zelenaškim dobronamernim pozajmicama” za koje je pomenuti već imao prilike da sam objasni kako stoje stvari u takvim situacijama i to uz svesrdnu podršku raznih medija koji su to omogućavali. Pitam se gde je tu svrha i poenta?

Foto: V.Danilov

 

Tekstopisac je stavio do znanja da je slične probleme poput ovog ostavio sudovima da rešavaju: 

- Ja za svo to proteklo vreme nisam želeo ni hteo da stvari rešavam na takav ili sličan način, nego sam kao i u mnogim sličnim situacijama pravdu tražio preko ustanova koje se bave takvim stvarima,a to su sudovi. Kako funkcionišu te ustanove,to je priča za sebe. Pa zato i postoje pojmovi kao što su selektivna pravda ili još bolje nepravda! A postoji i pojam sudska pravosnažna presuda.- rekao je i dodao: 

- Na koju nema žalbe,jer je suvišna a istina je očigledna. I u ime te istine,ta sudska pravosnažna presuda je prihvaćena i u zemljama EU… Sada se tim bave javni izvršitelji, domaći i strani. Mislim da sam dovoljno rekao.

(Blic)

BONUS VIDEO: