Аца Лукас је јуче изнео бројне оптужбе на рачун текстописца Александра Футе Радуловића. Сада му је Фута одговорио у свом маниру. 

- Ја стварно не знам колико стрпљења треба да имам и колико увреда на мој рачун треба да истрпим од стране непоштених,лажних,вишесмерно дужних, аутодеструктивних и сад видим као новину и болесних људи(еуфемизам), који јавно на све ове поменуте атрибуте надодају и своје суицидалне склоности.- започео је композитор па наставио: 

- Постоје установе које се баве таквим случајевима, телеапел службе и остале организације и приватне клинике за помоћ и лечење таквих угрожених особа. Па овом приликом ја апелујем на њих да нешто предузму у случају још увек популарног (мојом заслугом из прошлости) и здравствено још употребљивог, самопрозваног Аце Лукаса.

Александар се дотакао и дуговања које му Аца дугује: 

- Нажалост, такве установе и доктори који се баве таквим поменутим и сличним случајевима, не могу да лече и излече суштину њиховог главног животног проблема, а то су нагомилана дуговања из блиске или даље прошлости, а која се мере цифрама од најмање 7 бројева и то у девизној противредности.

- За разлику од других поверилаца, дуговања самопрозване звезде наше популарне музике према мени лично немају никакве везе са “зеленашким добронамерним позајмицама” за које је поменути већ имао прилике да сам објасни како стоје ствари у таквим ситуацијама и то уз свесрдну подршку разних медија који су то омогућавали. Питам се где је ту сврха и поента?

Фото: В.Данилов

 

Текстописац је ставио до знања да је сличне проблеме попут овог оставио судовима да решавају: 

- Ја за сво то протекло време нисам желео ни хтео да ствари решавам на такав или сличан начин, него сам као и у многим сличним ситуацијама правду тражио преко установа које се баве таквим стварима,а то су судови. Како функционишу те установе,то је прича за себе. Па зато и постоје појмови као што су селективна правда или још боље неправда! А постоји и појам судска правоснажна пресуда.- рекао је и додао: 

- На коју нема жалбе,јер је сувишна а истина је очигледна. И у име те истине,та судска правоснажна пресуда је прихваћена и у земљама ЕУ… Сада се тим баве јавни извршитељи, домаћи и страни. Мислим да сам довољно рекао.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: