Asim Bajrić je doživeo srčani udar, a od svojih pratioca je ispod fotografije koju je objavio iz bolnice, dobio je niz želja za brz oporavak. 

Bosanski mediji su pokušali da kontaktiraju pevača, ali on se nije javio, već se samo oglasio putem Fejsbuk profila sledećim rečima: 

- Dragi moji, zbog zdravstvenog stanja nisam u mogućnosti da održim predstojeće nastupe. Molim vas za razumevanje. Voli vas vaš Asim - napisao je ispod fotografije iz bolnice.

Više informacija o zdravstvenom stanju Asima medijima je izneo njegov menadžer Hilma Peljtu.

- Asim se trenutno nalazi u bolnici u Tuzli, zbog srčanog udara koji je dobio. Naime, noć pre trnula mu je desna ruka, ali nije se mnogo brinuo, mislio je proći će i da je to najvjerovatnije zbog umora, stalnih putovanja, nespavanja. Ali, u jednom momentu postalo mu je jako loše i odmah je otišao u tuzlansku bolnicu. Na svu sreću dežurni lekar je bio njegov dugogodišnji poznanik, koji je odmah uradio sve analize. Konstatovan je srčani udar, a koji je mogao imati strahovite posledice da se nije na vreme reagovalo. Naime, bila mu je začepljena glavna krvna aorta, a kako su kasnije utvrdili zbog prevelike masnoće u krvi. Odmah mu je ugrađen stent, pa je dragom Bogu hvala sada sve dobro - rekao je Hilma za Express.

Asim je poznat u Srbiji po pesmama "Dobro jutro moja voljena" i "Baška ona baška ja".

BONUS VIDEO: