Tog perioda se posebno seća Olja Karleuša koja je nedavno za Grand govorila o svom prvom pojavljivanju na velikoj sceni Granda..

-Ja sam svoj album sa pesmom Žene lavice izdala devetog maja, i odmah u junu sam imala 26 radnh dana. To je bio neverovatan odjek! Ogroman marketing zaista, Grand show i Grand parada, ako se dobro sećam emitovani su sredom i petkom, otprilike i dovoljno je bilo da se pojaviš tamo dve nedelje zaredom da te vidi ceo region. To je bilo toliko planetarno, jako i moćno, pa Grand je kao izdavačka kuća bio bez premca, i to ne samo na našem tržištu. Ma zaista je to bilo zlatno doba- istakla je Olja.

Foto: ATA images

 

 

Na pitanje šta njoj, sa ove tačke gledišta najviše nedostaje, pevačica je bez razmišljanja odgovorila:

-Fali mi da TV bude broj jedan, da emisije budu broj jedan. Sada na primer uzmeš i snimiš neki kadar na Instagramu od minut, a na TV-u nema peglanja za razliku od Instagrama i drugih društvenih mreža. Kada dođeš na scenu na par minuta emitovaće se i otićiće u etar i ono najbolje i ono najgore što znači ili si pukovnik ili si pokojnik.

Olja Karleuša od kada je postala deo javnog sveta veoma je vodila računa o svom imidžu, a ne krije da je posebno strahopoštovanje i odgovornost imala kada je u pitanju Saša Popović.

Foto: ATA images

 

 

-Morate da imate u vidu da sam imala samo 21 godinu kada sam se pojavila, a sada duplo. Ali mogu da kažem da je Saša jedini čovek od koga sam imala, pa nije to strah, ali ajd da kažemo da sam se bojala njegove reakcije. Sećam se kada sam došla prvi put da mi je rekao „Izgledaš top, ali nemaš hit“ i tada sam otišla kod Steve Simeunovića koji mi je uradio „Žene lavice“ i Sale kada je čuo znao je da je to-to. On ima nepogrešiv njuh, vratio me je odmah na pravo mesto- prisetila se Olja svojevremeno.

(Grand)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".