Dugi niz godina bračni par Mitrović svoju ljubav neguje i uspešno odoleva svim izazovima koje javni poziv sa sobom nosi, a ovaj uspešni dvojac jedno drugom je najveća podrška i vetar u leđa i tri decenije kasnije.

Skladni supružnici upoznali su se na Trećem kanalu i već tada je počela njihova ljubavna priča, a o prvom susretu i početku veze, Željko je govorio sa osmehom na licu:

- Milicu sam upoznao slučajno kada sam gostovao u njenoj muzičkoj emisiji na Trećem kanalu. Ne znam ja da pričam te priče. Bolje da nju pitate. U stvari, njoj je falio prevoz, a ja sam imao kola ili tako nekako.

Foto: ATA images

 

- Sećam se da sam uložio mnogo energije da osvojim tu devojku - priznao je jednom prilikom Mitrović i dodao da njemu i Mlici danas nisu potrebne reči da bi se razumeli, a duhovito je istakao i da se od nje ne razdvaja čak ni kada ide u toalet, što je i ona potvrdila.

- Željko i ja se volimo više nego kada smo se upoznali, a upoznali smo se pre skoro 30 godina, valjda smo ušli u jedan ultrazreo i apsolutno ljubavlju ispunjen životni period koji je po svim svojim aspektima najtopliji i najposvećeniji period u našim životima - rekla je Milica, koja je u braku sa Željkom dobila ćerke Kristinu i Andreu.

BONUS VIDEO: