Javnost već dugi niz godina intrigira seksualna orijentacija Marije Šerifović, dok je poznata pop zvezda u svom autobiografskom dokumentarnom filmu priznala svoju privrženost prema istom polu.

Jedina muškarac kog je do sada predstavila javnosti bio je crnogorski pevač i glumac Slavko Kalezić. NJih dvoje su započeli svoju vezu 2007. godine, ubrzo nakon što je Marija trijumfovala na Evroviziji sa pesmom "Molitva". NJihova romansa trajala je šest meseci, tokom kojih nisu krili svoje emocije od očiju javnosti.

Foto: Printskrin Instagram/serifovic

 

- Posle njene pobede smo bili zajedno. Iskreno, tada smo pričali, ali mi iskreno nije pomogla u karijeri, imao sam svoju strategiju - rekao je Slavko svojevremeno u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića.

Marija je takođe za medije govorila o kraju ove ljubavi.

- Moram da se fokusiram na posao, i ne želim bilo koga da opterećujem. LJubav na daljinu jednostavno nije opstala - rekla je tada Marija.

Nakon prekida veze, Slavko je nastavio sa svojom karijerom. Godine 2017. je predstavljao Crnu Goru na takmičenju Evrovizije. Takođe, učestvovao je u britanskoj emisiji talenta "X faktor", gde nije krio svoje oduševljenje pevačicom Nikol Šerzinger.

Danas, u svojoj 37. godini, Slavko je aktivan na društvenim mrežama gde deli trenutke iz svog života sa pratiocima. Primećuje se da izgleda znatno drugačije u odnosu na period kada je bio u centru pažnje zbog veze sa Marijom.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".