Kontroverzni reperski dvojac Desingerica (Dragomir Despić) i Pljugica (Luka Bijelović) ne prestaju da šokiraju javnost svojim nastupima, a sada je još jedan izazvao oštru osudu mnogih.

Naime, njih dvojica su nastupali u klubu, a Desingerica je tom prilikom izuo patiku, pa je nogu stavio jednom dečku na glavu koji je sa oduševljenjem to prihvatio, a svi su primetili i čarapu koja je bila pocepana.

Foto: Printskrin/Jutjub/Desingerica

 

Komentari na račun ovog skandaloznog poteza su se nizali, a mnogi osuđuju repera zbog ovakvog ponašanja na svojim nastupima.

"Dalje od ovoga ne može", "šta smo dozvolili da nam ovakvi pune klubove", "ovo je katastrofa", samo su neki od komentara.

 


Podsetimo, pevač Sloba Radanović reagovao je na skandalozne snimke sa nastupa srpskih repera Desingerice (Dragomira Despića) i Pljugice (Luke Bijelovića) na primorju, na kojima se vidi kako Desigenrica blagim pokretima kontinuirano udara patikom u glavu devojku iz publike, kojoj je dao mikrofon u ruke i koja peva u tom trenutku.

Dvojac koji ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem na javnost, Desingerica i Pljugica, su na javnoj sceni tri godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pljugica (@lulepljugica)

Naime, zbog degutantnog ponašanja na sceni njima je otkazan nastup u Prijedoru.

Desingerica, čije je pravo ime Dragomir Despić, inače ima 30 godina i svoj salon za tetoviranje. On je nedavno razbesneo javnost izjavom o ženama.

"Ono, pranje sudova, presvlačenje deteta, to sve žena radi, brate. normalno, žensko je, je**m mu mater, ne mogu ja da čistim bebu i ta sr**a. Ja sam tu da je volim. Ne mogu. Ja sam tu da volim i da, bajo njoj priuštim sve što treba da ima i više od toga, ako treba. I da je vaspitaš ako treba, normalno", rekao je on u jednoj emisiji.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".