– Pevali smo jednu romsku glamuroznu svadbu i divni momci veseli jedan je krenuo Minu da zagrli, ona kaže: “ Stop, ne može da me grli niko“, mala žena, ali veliki temperament – prisetio se pevač, a ona se nadovezala i Mina koja je istakla da ima jasan stav kada su prilasci u pitanju.

Foto: ATA images

 

– Od samog početka kada sam pevala niko nije smeo da mi priđe i gurne novac. Ja nisam animir dama, ljudi ja pevam, niko te ne tera da mi daš novac, ali budi pristojan. Svoj posao jako volim i radim pošteno. Pre sam se nervirala, ali dosta sam radila na tome kada sam zavolela sebe i duhovno se obogatila to je osetno. Ne očekujem ništa ni od koga– objasnila je Mina.

Mina inače trenutno uživa u ljubavi sa 15 godina mlađim dečkom Nikolom.

Foto: ATA images

 

- Ja sam digla ruke od ljubavi, bila sam jako razočarana. Svi nešto lažu, svi nešto... I onda se on pojavio sa kucom u šumi, krenuli smo u priču, malo smo prošetali, popričali. On mi je poslao poruku na Instagramu. ja nisam tada bila aktivna i odgovorila sam posle nekog vremena. Rekla sam u koje doba ja izlazim, čuli smo se, dala sam mu broj telefona, počeli da šetamo, bilo je jako prijatno. Imali smo puno zajedničkih tema i dan danas je tako. Nekad se i sporečkamo, to je normalno - kaže Mina.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".