Контроверзни реперски двојац Десингерица (Драгомир Деспић) и Пљугица (Лука Бијеловић) не престају да шокирају јавност својим наступима, а сада је још један изазвао оштру осуду многих.

Наиме, њих двојица су наступали у клубу, а Десингерица је том приликом изуо патику, па је ногу ставио једном дечку на главу који је са одушевљењем то прихватио, а сви су приметили и чарапу која је била поцепана.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Десингерица

 

Коментари на рачун овог скандалозног потеза су се низали, а многи осуђују репера због оваквог понашања на својим наступима.

"Даље од овога не може", "шта смо дозволили да нам овакви пуне клубове", "ово је катастрофа", само су неки од коментара.

 


Подсетимо, певач Слоба Радановић реаговао је на скандалозне снимке са наступа српских репера Десингерице (Драгомира Деспића) и Пљугице (Луке Бијеловића) на приморју, на којима се види како Десигенрица благим покретима континуирано удара патиком у главу девојку из публике, којој је дао микрофон у руке и која пева у том тренутку.

Двојац који не престаје да шокира јавност својим понашањем на јавност, Десингерица и Пљугица, су на јавној сцени три године.

 

Наиме, због дегутантног понашања на сцени њима је отказан наступ у Приједору.

Десингерица, чије је право име Драгомир Деспић, иначе има 30 година и свој салон за тетовирање. Он је недавно разбеснео јавност изјавом о женама.

"Оно, прање судова, пресвлачење детета, то све жена ради, брате. нормално, женско је, је**м му матер, не могу ја да чистим бебу и та ср**а. Ја сам ту да је волим. Не могу. Ја сам ту да волим и да, бајо њој приуштим све што треба да има и више од тога, ако треба. И да је васпиташ ако треба, нормално", рекао је он у једној емисији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".