Spoj ova dva horoskopska znaka je praktično neuništiv, ovo je kombinacija strasti i nesputane energije, vatrene prirode i ludih želja.

Reč je o susretu vatrenog muškarca Ovna i misteriozne žene Škorpije. Kompatibilnost ova dva znaka u ljubavi je 100 posto.

Uprkos činjenici da su ova dva znaka vatrena i impulsivna, kompatibilnost muškarca Ovna i žene Škorpije vrlo je visoka.

Osećaji koji podsećaju na život na vulkanu odgovaraju nemirnim predstavnicima Vode i Vatre.

Foto: Profimedia

 

 

Tokom razdoblja romantike i sastanaka spremni su na velike podvige i lude radnje u ljubavi. Osvajaju i zavode jedno drugo bez prestanka. Ovo je igra zaljubljivanja, strasti i flerta, ali i građenja prijateljstva.

NJihova je veza puna avanture i vole spontanost. Šetnje po visokim krovovima, ljubljenje na kiši, koncerti, zabave, stalne igre seksualnosti i zabava – sve ih to pokreće. Ali kada se pogledi sretnu i zavlada tišina, srca počnu kucati samo u ritmu nežne ljubavi i odanosti.

Intimna veza između Ovna i Škorpije jedna je od najsenzualnijih, najneobuzdanijih i najstrastvenijih. Partneri se savršeno razumeju u krevetu, ne moraju ništa dokazivati ​​niti objašnjavati. Neverovatno visoka kompatibilnost rezultat je sličnog ljubavnog temperamenta i žeđi za ljubavnim otkrićima.

U bračnim i porodičnim odnosima jednako je dobra kombinacija Ovan – Škorpija. NJihov put je drugačiji: s eksplozivnom prirodom i jasnom željom za svačijim vodstvom, uče da žive u kompromisu. Stalno rade na svojoj vezi, posvećuju joj se, ali nailaze i na turbulencije.

Međutim, nijedan od ova dva znaka ne voli kada je sve potpuno mirno i statično, više vole dinamiku. Ako prevladaju nekoliko kritičnih izazova, njihova će ljubav trajati ceo život. Svakim izazovom postaju sve jači i stvaraju bajku, piše Story.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".