Pevač Sloba Radanović nije mogao da ostane imun posle snimka nastupa repera Dragomira Despića Desingerice i Luke Bjelovića Pljugice. Na snimku Desingerica blagim pokretima udara patikom devojku iz publike po glavi. Većina pratioca je osudila ovakvo reperovo ponašanje. 

Ovaj snimak je preplavio društvene mreže, ali na repere nije uticala kritika. Oni su čak rešili da se našale na račun Slobe Radanovića. 

Naime, oni su objavili svoju fotku kako u naručju drže Slobu Radanovića koji izgleda kao beba, te napisali "srećna porodica".

Foto: Printskrin/Instagram/slobaradanovic

 

 

- Još ću početi da ih gotivim - napisao je Radanović, nakon objave koja ga je zabavila.

Ipk, posle novog snimka Sloba je rešio da se predomisli: 

- Ipak sam se predomislio, neću - napisao je on.

Međutim, tu provokacije ne staju. Pljugica je objavio novu pordičnu fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst uz Radovanovićevu pesmu "Stujardesa."

Ovo nije prvi put da su reperi u javnosti. Jednom su bili u centru pažnje zbog stimuliranja odnosa na bini, ali i zbog stimuliranja srednjeg prsta štoje razbesnelo tiktokere. 

- U kom trenutku se naše primorje pretvorilo u ovu katastrofu?! Ovo nam deca sluša i u ovome nam omladina uživa? Fuj!! - napisala je ona vidno izrevoltirana, a snimak se širi na društvenoj mreži Tiktok.

Foto: Printskrin/Instagram/dragomirdespic_design

 

Desingerica je zgrozio i svojim stavovima prema porodici i ženi u jednoj emisiji: 

-Ono, pranje sudova, presvlačenje deteta, to sve žena radi, brate. normalno, žensko je, je**m mu mater, ne mogu ja da čistim bebu i ta sr**a. Ja sam tu da je volim. Ne mogu. Ja sam tu da volim i da, bajo njoj priuštim sve što treba da ima i više od toga, ako treba. I da je vaspitaš ako treba, normalno - šokirao je.

Tada ga je prekinuo voditelj, pitajući da li misli na dete ili na ženu.

- Čekaj, čekaj, dete ili ženu? - glasilo je pitnaje.

Tu je kratko odgovorio da misli na oboje.

I dete i ženu, bajo - rekao je on, nakon čega je snimak sa tik toka završen.

Ispod snimka korisnici Tik toka su izrazili svoje negodovanje ovim stavom Despića.

"Žene i čupaju obrve, to možeš", "No comment, a znao si da ga napraviš! Pi", "Tuga", "Današnji mamini sinovi", "Novi Edrju Tejt", "On da vaspita", samo su bili neki od komentara u kojima su korisnici izrazili svoj bes ovakvim stavom.

(Kurir)

BONUS VIDEO: