Jelisaveta Orašanin provela je neko vreme na odmoru, odakle je redovno objavljuje seksi snimke i fotografije, a najnovije objave, s jedne proslave pored bazena, po ko zna koji put su privukle pažnju glumičinih mnogbrojnih pratilaca.

Nakon preseljenja iz Bolonje u Beograd, gde će njen suprug, proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić zaigrati za Crvenu zvezdu, glumica se uputila na zasluženi odmor, a sudeći po objavama, sasvim je u sebi probudila seksepil i ne libi se da ga javno pokaže.

Jedna od objava koja je napravila posebnu pometnju je snimak na kome Jelisaveta pokazuje svoje doslovno izvajano telo s pločicama na stomaku. Ponela je žuti bikini bez bretela, a nema ko se nije oduševio ovim prizorom.

Foto: Instagram printskrin/jagodenamagli

 

 

Glumica se snimala iz svih uglova, dok joj je telo bilo nauljeno, a njeni atributi istaknuti.

Jelisaveta Orašanin na nekoliko fotografija nije nosila brus ispod odeće, dok su sa druge strane svi komentarisali kako dobro izgleda.

"Apsolutno predivna", "Motaj kablove, gasi internet", "Ma, idi bre, ženska glavo", "Najzgodnija žena u Srbiji", "Kakva si, ovo nije normalno. Mislim da ću od ponedeljka na dijetu. Goriš ženo", samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca.

BONUS VIDEO: