Svoju poslenju objavu na Tviteru, koju je napisala pre deset dana, pevačica je posvetila upravo svom pokojnom sinu Šejnu.

- Od onda živim kao mrtvac. Bio je ljubav mog života, svetlost moje duše. Bili smo dve polovine jedne duše. On je bio jedina osoba koja me bezuslovno volela. Izgubljena sam bez njega - napisala je pevačica.

Šinejd je bila četiri puta u braku i rodila je četvero dece. Prvog sina, DŽejka, dobila je 1987. sa svojim prvim suprugom, muzičkim producentom DŽonom Rejnoldsom, koji je producirao nekoliko njenih albuma, uključujući "Universal Mother". U vezi sa irskim novinarom DŽonom Votersom 1996. godine je dobila devojčicu kojoj su dali ime Bridžidin Rojsin.

Svoje treće dete, sina Šejna rodila je 2004. godine dok je bila u vezi s muzičarem Donalomom Lunijem. Sina Ješija Fransisa Nila Bonadija dobila je dve godine kasnije i njegov otac je Frank Bonadio. Smrt sina Šejna sasvim ju je skrhala, a njeni obožavaoci nedavno su se ponadali kako joj je bolje i da se vraća muzičkoj karijeri. 

Obožavaocima na Fejsbuku se javila 8. jula i sa svojim pratiocima podelila je novosti iz svog životu rekavši im da se vratila u London nakon '23 godine odusustva' i rekla da je 'jako srećna što je kod kuće'. Naizgled uzbuđena, ispričala je kako 'uskoro završava svoj album' i planira da ga izda početkom sledeće godine.

- Nadam se turneji u Australiji i Novom Zelandu krajem 2024., pa zatim i koncertima u  Evropi i SAD početkom 2025. godine - napisala je. 

BONUS VIDEO: