Otkako je napustila imanje u Šimanovcima, drugoplasirana učesnica šeste sezone rijalitija "Zadruga" Ana Ćurčić često se oglašava na društvenoj mreži Instagram i sa svojim pratiocima deli sadržaj iz svog privatnog života, a poslednja objava mnoge je iznenadila.

Foto. Printskrin/Jutjub/Zadruga Official

 

Naime, Ćurčićeva je na svom Instagram profilu podelila snimak, na kom se jasno može primetili koliko je pobesnela kada se vratila iz grada i zatekla svoj stan u potpunom haosu.

Kako se možete videti na snimku, na podu je bilo svega, od šminke, đubreta, paklice cigareta, do pocepanih kesa, a kako se ispostavilo, glavni krivci za nered bili su njeni psi.

- Šta ste ovo uradili? E, sad da vidite... Je l' ste pobegli iz stana? Dođi, dođi... Ko je šta uradio?! Gde si pobegla, nevaljice - govorila je Ana besno svojim ljubimcima, koja je pre toga bila na večeri sa Pecom i Necom, njihovim roditeljima, Zoricom Marković i Acom Bulićem.

Na videu se čuje i kako ih grdi, a oni beže iz stana, trče po hodniku, a jedan od njih je pobegao ispred komšijinih vrata. Inače, snimak pokazuje i da se Ana preselila iz nekretnine u kojoj je živela sa Zvezdanom Slavnićem.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".