Nakon što je Bilal Brajlović objavio javno broj telefona svoje bivše devojke Maje Marinković, ona je odlučila da mu uzvrati sličnom merom. 

Poznato je da raskidi Maje Marinković umeju da budu prilično burni i da završe čak fizičkim okršajem. Međutim, zadrugarka se ovaj put odlučila za nešto drugačiju vrstu osvete. 

Posle Bilalove objave sa Majinim brojem, Maja je počela da dobija niz poziva koji su je uznemiravali. Posle toga je došla na jednu ideju:

Foto: Printskrin/Instagram/majaamarinkovic

 

Naime, Maja je sada objavila privatni broj telefona Bilalove majke, Sanele Brajlović, o kojoj je ranije javno govorila i nije imala reči hvale.

- Dragi moji, s obzirom da je moj broj telefona javno objavljen bez mog odobrenja, htela bih da vas obavestim da, ukoliko vam toliko trebam, možete me kontaktirati na ovaj broj telefona. LJubi vas vaša Maja - napisala je ona u objavi na svom Instagram nalogu, na kome je prati blizu 300.000 ljudi, i napisala broj telefona.

- Sad se moram oglasiti, pre pola sata Maja je objavila broj moje majke, devojka očigledno ne može normalno raskinuti. Odmah priča laži, koje ja odmah demantujem. To je katastrofa šta radi, ja njoj nikad nisam rekao te stvari, plače i govori da će sve demantovati samo ako ja odem kod nje. Sad sam naučen i odlučio sam da neću pasti toliko koliko je ona pala, objaviti njene gole slike i reći sve što znam. Neću se baviti tim stvarima - rekao je Bilal, prenosi "24sedam".

BONUS VIDEO: