Ona sada možda jeste voditeljka i poznato iem u medijima, ali potpuno je zaboravila da niko ne bi znao za nju da joj čelnici televizije Pink nisu dali mogućnost da učestvuje u rijalitiju. Dobro je poznato na koji način je to poverenje vratila, te je i bila diskvalifikovana zbog fizičkog napada, koje je najstrože zabranjeno. 

 Uprkos tome, Anđela već danima na svom Instagramu implicitno napada rijaliti Zadrugu, a sada je otvoreno i najavila tužbe.     

Svoju objavu je započela žustrim rečima:

- Pošto vidim da bezobrazluk televizije Pink i Darka Tanasijevića, punomoćje za krivičnu prijavu protiv istih je predata advokatu.

Foto: Jutjub printskrin/AmiG Show

 

 

A potom je nastavilo u istom maniru. 

- Prva stvar, ja ugovor sa Pinkom zvanično nemam, jer ga kao i svi učesnici nikada nisam dobila, drugo diskvalifikovana sam kao učesnik iz takmičenja. treće i jako bitno, kao diskvalifikovana sam pozvana sutradan od istog događaja da budem gost u emisiji "Izbacivanje" koju vodi Dušica Jakovljević (dok je još trajla Zadruga) i za to naravno imam dokaze, sve napismeno. Pošto sam odbila da učestvujem dalje u njihovoj emisiji, oni su počeli da me linčuju na svaki mogući način. Što su i radili cele sezone, jer Anđela nikad nije bila i nije pristajla da bude njihov igrač. Tako da "dame i gospodo" vidimo se na sudu - stoji u objavi. 

Onda je u postkriptumu dodala:

- Želim da kažem svim ljudima da ja od Pinka za svoje učešće nisam dobila nikada nijedan dinar, što će takođe biti predmet tužbe. 

(Srbija Danas)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".