-  Privatnost mora biti moja i onih koji sa mnom dele krov nad glavom. Živim javni život na sceni i filmu, ta javnost je sasvim dovoljna ‒ izjavio je u intervjuu za "Helo" glumac koga ovih dana možemo videti u ulogama u serijama „Radio Mileva“ i „Jovanka Broz – tajne službe“.

Foto: Tanjug/ Dragan Kujundžić

 

Svetozar Cvetković pre nego što je Jeleni rekao „da“ već bio u braku, iz kojeg ima ćerku Deu.

Sa koleginicom i suprugom, zvezdom nove televizijske serije „Crna svadba“, dobio je sina Luku i ćerku Klaru. Zanimljivo je da su se Svetozar Cvetković i Jelena Đokić upoznali još 2000. godine, a venčali šest godina kasnije.

Razlika u godinama je skoro 20, ali za njih to nikada nije predstavljalo barijeru. Već su živeli svoju bajku daleko od javnosti.

Odgovarajući na pitanje da li suprug i ona, budući da su iz iste profesije, kritikuju jedno drugo, Jelena je nedavno izjavila:

‒ Dosta smo surovi, ali to su konstruktivne kritike koje pomažu da u ulozi nešto izmenimo, popravimo. Rekla je glumica.

Na temu roditeljstva je dodala:

‒ Veoma je važno poverenje koje izgradite, na tome ja plasiram svoje roditeljstvo. Ćerka je trenutno u pubertetu, te se tu malo javljaju problemi. Odnosno, veći su izazovi za roditelja. Smatram da sama mora da prođe kroz to. U procesu odrastanja dete mora da ima svoje uspone i padove, ali važno je da zna da ću uvek biti uz nju.

Ko ne zna, Jelena Đokić rođena je u Splitu 1977, ali se tokom ratnih godina sa porodicom preselila prvo u Srbiju, a zatim u Crnu Goru, gde je na Cetinju upisala glumu. Kao i suprug, stalni je član Ateljea 212, gde ih možemo gledati u redovnim glumačkim postavama.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".