Navodni incident se dogodio u kući bivše NBA zvezde 19. jula 2021. godine. Hauard se dopisivao sa Harperom preko Instagrama, nekoliko poruka je imalo eksplicitan seksualan sadržaj, a na kraju ga je pozvao u svoju kuću. Mediji pišu da je Hauard od Harpera tražio trojku, da je ovaj odbio, ali da se ipak pojavio u njegovoj vili.

- Optuženi je ustao, sagnuo se nad gospodinom Harperom, uhvatio ga za kukove, nasilno mu skinuo donji veš, obuzda ga i izvršio oralni seks bez pristanka. Gospodin Harper je bio u strahu za bezbednost i bio je primoran da ostane na mestu, dok je okrivljeni nastavio da ga seksualno napada - prenose mediji reči iz sudnice.

Harper tvrdi da im se pridružio i treći muškarac obučen kao žena, a sebe je zvao "Kiti". On kaže da nije pristao da im se pridruži još jedna osoba, ali da ga je Haurad ubedio da ostane, te su imali trojku bez njegove saglasnosti.

Hauardu ovo nije prvi incident u kome ga povezuju sa homoseksualizmom. On je 2019. godine demantovao da je gej, nakon što je to tvrdila jedna osoba. Nekadašnji NBA as ima petoro deca sa nekoliko različitih žena.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".