Đokovići su fotografisani kako provode vreme na plaži, a kako su ljubitelji aktivnog odmora, par je sa decom uživao u igrama na vodi, a osmeh nisu skidali sa lica.

Na hrvatsko primorje stigli su na svojoj jahti, čije je ime privuklo dosta pažnje budući da ju je nazvao po svojoj ćerci - Tari, piše Sportal.

Nakon što se saznalo da Nole letuje u Dubrovniku, društvene mreže preplavile su fotografije sa obožavaocima koji želeli da slikom ovekoveče susret sa jednim od najboljih tenisera svih vremena. Pored toga, mnogi su fotografisali Novaka na njegovoj jahti na kojoj su ga zapazili tokom šenje kraj luke.

 

 

 

Jelena posebno privukla pažnju

O izgledu Jelene Đoković se dosta govorilo dok je bodrila supruga sa tribina u Londonu. Dobila je brojne pohvale, a sada je vidimo u kupaćem kostimu. Jelena nosi jednostavan bikini u crvenoj boji.

Ovaj klasičan model se od početka leta uzima kao onaj sa kojim sigurno nećete napraviti grešku i u samom je vrhu mode kada se radi o bikinijima.

Foto: Profimedia

 

Novaku je odmor sa porodicom došao u pravom trenutku, s obzirom na to da će za manje od mesec dana imati priliku da se takmiči za novu titulu na US Openu.

BONUS VIDEO:

NIKOLA JOKIĆ U PROVODU: Najbolji srpski košarkaš večeras u kafani u Somboru

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".