Наводни инцидент се догодио у кући бивше НБА звезде 19. јула 2021. године. Хауард се дописивао са Харпером преко Инстаграма, неколико порука је имало експлицитан сексуалан садржај, а на крају га је позвао у своју кућу. Медији пишу да је Хауард од Харпера тражио тројку, да је овај одбио, али да се ипак појавио у његовој вили.

- Оптужени је устао, сагнуо се над господином Харпером, ухватио га за кукове, насилно му скинуо доњи веш, обузда га и извршио орални секс без пристанка. Господин Харпер је био у страху за безбедност и био је приморан да остане на месту, док је окривљени наставио да га сексуално напада - преносе медији речи из суднице.

Харпер тврди да им се придружио и трећи мушкарац обучен као жена, а себе је звао "Кити". Он каже да није пристао да им се придружи још једна особа, али да га је Хаурад убедио да остане, те су имали тројку без његове сагласности.

Хауарду ово није први инцидент у коме га повезују са хомосексуализмом. Он је 2019. године демантовао да је геј, након што је то тврдила једна особа. Некадашњи НБА ас има петоро деца са неколико различитих жена.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".