U pitanju su: Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jo. One će svojim hitovima i scenskim performansima i idejama, zabavljati publiku u najluđoj noći na najvećem organizovanom dočeku na otvorenom prostoru.

Foto: Instagram printskrin/ karleusastar

 

Iako se danima spekulisalo o tome ko će zapevati publici na tradicionalnom dočeku ispred Narodne skupštine, sada je konačno otkriveno da su u pitanju ove tri pop zvezde.

Ovim se otkriva misteriozna Karleušina poruka na njenom Instagram storiju, na kojoj je samo pisalo: 31.12. Iako se nagađalo da je u pitanju bio moguć datum izlaska njenog novog albuma ili novog singla, u pravu su bili svi oni koji su smatrali da je ovo bila najava spektakularnog novogodišnjeg nastupa u prestonici.

Foto: Zoran Jovanović

 

Ostaje da vidimo kako će to sve izgledati, a kada se na to doda da će pored nje, na sceni svojim glasovima publiku očarati i Marija Šerifović i Sara Jo, apsolutno je jasno da je dobar provod zagarantovan.

Foto: Instagram printskrin/sarajoofficial

 

Nakon ovog nastupa, JK će se uputiti nekoliko stotina metara dalje, gde će nastaviti da uveseljava goste jednog beogradskog kluba na Terazijama.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".