Oni žive u stanu koji iznajmljuju u centru Beograda, a Vesna je u više navrata na društvenoj mreži Instagram delila prizore iz njihove ljubavne oaze.

U njihovom domu dominira stilski nameštaj i vlada prijatna atmosfera, s obzirom na to da Marićeva supruga ukrašava prostor cvećem.

Tu je i jedan zaista specifičan detalj - slika Koste Bunuševca, na kojoj je naslikana vesna kako u naručju drži svog sina Vedrana, kao malog dečaka.

Inače, Marić je svojevremeno objasnio zašto živi kod supruge. Prema njegovim rečima, za to je "kriva" njegova izuzetno bogata biblioteka, koja obiluje retkim i starim knjigama, kao i njegova kolekcija slika.

- Moja žena se žali da u tom stanu gde su knjige i slike za nju i sina nema mesta. I ja živim kao podstanar kod svoje supruge. Obećavam da ću te knjige raskloniti. Već sam uredio podrum za te slike. Moja žena nema razloga da bude ljubomorna na druge žene, već samo na knjige. Kad vidi kako nešto čitam kao da me je uhvatila sa nekom lepom ženom. Rešio sam da čitam stare knjige. Ne čitam knjigu koja nije stara bar 200-300 godina - rekao je Marić u intervjuu za Sputnjik.

Inače, Marić je jednom prilikom otkrio da je inspiraciju za svoju bibliteku dobio prilikom posete italijanskom piscu Umbertu Eku, u koju je išao sa koleginicom, dok je radio u listu "Duga".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".