Sofija će se poroditi u Madridu. Ona se odlučila za ovaj grad ne samo zbog toga što tamo žive već jer je i prvog sina Alekseja rodila u istoj klinici,kod istog doktora kojem je poverila i drugu trudnoću.

- Čim je saznala da je ponovo u drugom stanju, Sofija nije imala dilemu ni gde će trudnoću voditi ni gde će se poroditi. Sa prvim sinom je imala fenomenalnu i bezbrižnu trudnoću, kao i lagan porođaj zahvaljujući doktoru - ispričao je izvor blizak paru.

Foto: ATA images

 

NJen izabranik Luka Jović ju je podržao u odluci jer je i sam prezadovoljan tretmanom koji njegova lepša polovina dobija u tom kliničkom centru.

- Sofija i Luka žele samo najbolje za svoje sinove, pa tako ne žale novac da bi uživali određene povlastice. Kao što je prisustvovao i rođenju Alekseja, tako želi da bude prisutan i na rođenju svog trećeg a Sofijinog drugog sina - ispričao je dobro obavešteni.

Podsetimo Luka i Sofija su nedavno proslavili prvi rođendan sinu Alekseju, a nedugo nakon toga otkrili su da očekuju još jednog sina. U ekskluzivnom intervjuu za magazin „El“ manekenka je otkrila da je presrećna što će biti mama još jednog dečaka.

Foto: ATA images

 

- Presrećna sam što sam ponovo trudna i što ću dobiti još jedno dete. Ne postoji ekvivalent sreće jednak imanju bebe - izjavila je nedavno lepa trudnica.

Sofija Milošević odskora je ušla u peti mesec trudnoće, a termin porođaja je kraj marta. Dotle će par biti u Španiji kako bi atraktivna trudnica mogla da odlazi na redovne kontrole i neometano uživa u drugoj trudnoći.

 

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".