Marko Miljković na par dana pobegao je iz vrele Srbije i odlučio da poseti sveto mest. Na Svetu goru je krenuo u društvu svog oca Dobrivoja i venčanog kuma Save Radović.

Opšte je poznato da je Hilandar isključivo muški manastir, te da ženama dolazak nikako nije dozvoljen, pa za one koji se možda pitaju zbog čega supruga Luna Đogani i ćerkica Mia nisu sa njim, ovo je dovoljno dobar odgovor.

Foto: ATA images

 

Pored toga, Luna je ušla u sedmi mesec trudnoće, te odmara u udobnosti svog doma, okružena porodicom i prijateljima.

Marko, Dobrivoje, ili kako od milošte zovu "Biba" i Sava na Svetu goru su stigli juče, a prvo su obišli ruski manastir "Pantelejmon".

 

Kako je Miljković objasnio, ovo zanimljivo putovanje će trajati nekoliko dana, a u planu im je bilo da prespavaju u Hilandaru, ali to nažalost nije bilo moguće.

- Želeli smo jednu noć da prespavamo u Hilandaru, kako bi ova avantura bila upotpunjena, međutim, kada smo još iz Beograda gledali kako možemo da rezervišemo prenoćište, ništa nije bilo slobodno do kraja godine! Zbog toga smo odlučili da spavamo u drugom manastiru, lociranom na svega nekoliko stotina metara od čuvenog Hilandara - kaže Marko. Srbija Danas.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".