Марко Миљковић на пар дана побегао је из вреле Србије и одлучио да посети свето мест. На Свету гору је кренуо у друштву свог оца Добривоја и венчаног кума Саве Радовић.

Опште је познато да је Хиландар искључиво мушки манастир, те да женама долазак никако није дозвољен, па за оне који се можда питају због чега супруга Луна Ђогани и ћеркица Миа нису са њим, ово је довољно добар одговор.

Фото: АТА имагес

 

Поред тога, Луна је ушла у седми месец трудноће, те одмара у удобности свог дома, окружена породицом и пријатељима.

Марко, Добривоје, или како од милоште зову "Биба" и Сава на Свету гору су стигли јуче, а прво су обишли руски манастир "Пантелејмон".

 

Како је Миљковић објаснио, ово занимљиво путовање ће трајати неколико дана, а у плану им је било да преспавају у Хиландару, али то нажалост није било могуће.

- Желели смо једну ноћ да преспавамо у Хиландару, како би ова авантура била употпуњена, међутим, када смо још из Београда гледали како можемо да резервишемо преноћиште, ништа није било слободно до краја године! Због тога смо одлучили да спавамо у другом манастиру, лоцираном на свега неколико стотина метара од чувеног Хиландара - каже Марко. Србија Данас.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".