Kako nam je otkrila, Budva u njoj uvek budi lepe emocije, pošto je baš tu imala prvu simpatiju.

- Prva asocijacija mi je ljubav... Ovde sam upoznala prvu simpatiju koja je bila iz Makedonije i došao je ovde na odmor. Kad odem u Stari grad uvek me podseti na to - rekla nam je pevačica.

Foto: ATA images

 

Na pitanje kako izdržava da nastupa svaku noć, kaže:

- Spavam preko dana, uveče pevam i tako! (smeh) Kada staneš na binu zaboraviš na svaki umor. Energija koju ti daje publika je nezamenjiva.

Ističe i da je koncert na Tašmajdanu nije "uzvezdio".

- Uvek gledam isto na sebe. I pre pet godina i sada. Jedino što možda sazrevam malo brže, jer te ovaj posao dosta ubrzava - istakla je Tea, dodavši da joj je drago ako neko misli da je "velika zvezda", pošto su je tako oslovili na jednoj crnogorskoj radio-stanici.

Foto: Profimedia

 

 

Za kraj smo je pitali i da li je gledala finale Vimbldona, između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, te da li bi pre pevala Đokoviću ili Nikoli Jokiću.

- Moram da budem malo lokal patriota, ipak sam ja iz Vojvodine. Šalim se naravno, nema nikakve razlike - izjavila je Tea.

 

Za kraj smo je pitali i da li je gledala finale Vimbldona, između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, te da li bi pre pevala Đokoviću ili Nikoli Jokiću. - Moram da budem malo lokal patriota, ipak sam ja iz Vojvodine. Šalim se naravno, nema nikakve razlike - izjavila je Tea.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".