Они живе у стану који изнајмљују у центру Београда, а Весна је у више наврата на друштвеној мрежи Инстаграм делила призоре из њихове љубавне оазе.

У њиховом дому доминира стилски намештај и влада пријатна атмосфера, с обзиром на то да Марићева супруга украшава простор цвећем.

Ту је и један заиста специфичан детаљ - слика Косте Бунушевца, на којој је насликана весна како у наручју држи свог сина Ведрана, као малог дечака.

Иначе, Марић је својевремено објаснио зашто живи код супруге. Према његовим речима, за то је "крива" његова изузетно богата библиотека, која обилује ретким и старим књигама, као и његова колекција слика.

- Моја жена се жали да у том стану где су књиге и слике за њу и сина нема места. И ја живим као подстанар код своје супруге. Обећавам да ћу те књиге расклонити. Већ сам уредио подрум за те слике. Моја жена нема разлога да буде љубоморна на друге жене, већ само на књиге. Кад види како нешто читам као да ме је ухватила са неком лепом женом. Решио сам да читам старе књиге. Не читам књигу која није стара бар 200-300 година - рекао је Марић у интервјуу за Спутњик.

Иначе, Марић је једном приликом открио да је инспирацију за своју библитеку добио приликом посете италијанском писцу Умберту Еку, у коју је ишао са колегиницом, док је радио у листу "Дуга".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".