Velika zvezda rokenrola gostovao je u emisiji "Balkan info". Pričao je o svojim nastupima u čuvenoj grubiji sa "Bijelo dugme" i nastupima sa Goranom Bregovićem. Dotakao se konzumiranja opijata. Posle ovog snimka, Tifa je osuđen od strane gledaoca jer daje loš primer mladima. 

- Ranije sam pio da mi bude dobro. Uzimao sam drogu da mi bude dobro. Kakav pakao? To je samo kod budala. Kombinovao sam heroin sa LSD-jem, što? Meni je bilo dobro -  izjavio je u emisiji.

- Nikada se ne kajem zbog nijednog svog postupka. Znam da je život samo jedan. U mom slučaju je jako bitno da ja to sve radim od srca. Čim počneš da koristiš mozak onda ti kalkulišeš, a ja sve radim spontano i refleksno - dodao je Tifa.

Foto: Ferenc Kalmandy

 

Pevač je izjavio da marihuanu treba legalizovati: 

- Pitaj političare kako udaraju na nos, kako kokain puca ko lud - rekao je on.

Tom prilikom, pričao je i o Sarajevu i istakao da mrzi floskulu "ovo je moj grad, on mi je dao..."

- Šta mi je dao ovaj grad? Dao mi je ku*ac. Ja sam ovom gradu dao. Moji autoriteti više nisu živi, a to su moji roditelji. Nikome ja ne treba da polažem račune. Tri puta sam brutalno pretučen tokom rata. Al’ budala je bilo i tokom rata, a bilo ih je i pre rata - kazao je Tifa.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

Posle je ispričao kako ga je Brega ponekad znao "zakačiti gitarom". 

- Seks, droga, rokenrol… Samo što sam ja najmanje od toga upražnjavao seks. I nije tačno da je Brega tukao muzičare, umeo je mene da nekad zakači gitarom po bubrezima i kaže: "Pevaj, majku ti je*em" - ispričao je muzičar jednom prilikom

BONUS VIDEO: