Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina su se venčali 8. decembra prošle godine. Međutim, sada kako saznaje Kurir, napraviće svadbu za 500 zvanica. Par neće štedeti novac, učiniće sve da svojim gostima priušte najbolji provod na slavlju. Planiraju da potroše samo 25.000. evra na usloge restorana, a Darko želi da slavlje nastavi i u Brestaču, svom selu odakle je i njegova supruga. 

Mladenci će slavlje započeti u Novom Sadu. Darko je brigu oko pripreme prepustio Katarini. Poznato je da će na meniju biti domaći specijjaliteti- teleća čorba, sarma, kao i svinjsko i jagnjeće pečenje. Naročito se izdvaja bik od 700 kilograma.

Prisustvovaće zvanice iz različitih krajeva sveta, kao i mnoge Darkove kolege, kao što su Andreana Čekić, Vanja Mijatović, Katarina Grujić, Uroš Živković i mnogi drugi. Takođe, potrudiće se da običaji budu ispoštovani. 

Pre velikog veselja u Srbiji Darko i Katarina će se venčati i u crkvi u najužem krugu porodice i prijatelja. Mladina želja je da se venčaju u crkvi u Austriji, a ako im nešto pokvari plan, ostvariće se  Darkova želja da se venčaju u Hramu Svetog Save, gde su nedavno i viđeni. Oni su se tada videli sa starešinom Hrama vladikom Stefanom.

Mnogi su mislili da će kumovati Andreana Čekić, ali to se neće dogoditi. Kumovaće im dugogodišnji prijatelji u crkvi. Tu odluku su doneli posle građanskog venčanja. 

Buduća mlada će spremiti sebi tri venčanice. Dve venčanice je navodno već kupila u inostranstvu, dok će treću izabrati u jednom beogradskom salonu.

- Pripreme za svadbu su u toku. Krajem avgusta će biti slavlje. Biće sve organizovano kako Darko kaže. Uzbuđena sam. Šta bi jedna majka mogla da poželi svom detetu osim da bude srećan, živ i zdrav. Zadovoljna sam s Katarinom, mislim i da je promenila mog sina nabolje - istakla je Branka, dok je na naše pitanje da li će među svatovima biti i njegova bivša verenica Marina Gagić, s kojom ima sina, odgovorila:

- I Darko i Katarina su u dobrim odnosima s Marinom, ali ne verujem da će doći na svadbu. To mi baš ne bi bilo normalno - poručila je pevačeva majka za Kurir.

Podsećanja radi, i sam Darko je potvrdio da sprema veselje.

- Biće dva dana, a ja ću pevati pesmu za naš prvi ples. U pitanju je numera Petra Graša "Je l' ti reka ko", koju i Kaća i ja obožavamo - rekao je tada pevač.

BONUS VIDEO: