Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u veliku završnicu Vimbldona pošto je u polufinalu savladao Italijana Janika Sinera. Bilo je 3:0 u setovima na Centralnom terenu.

Pored vrhunske teniske predstave, interesantan je i ovog puta bio pogled na ložu Novaka Đokovića gde je bilo i novih lica.

Uz standardno prisustvo trenera Gorana Ivaniševića, Karlos Gomez Erera, agenata Eduarda Artaldija i Elene Kapelaro, fizioterapeuta Miljana Amanovića, kondicionog Marka Panikija, supruge Jelene i strica Gorana - u loži su prvi put na ovogodišnjem Vimbldonu bili i Novakovi roditelji.

Srđan Đoković se srdačno pozdravio sa Jelenom po dolasku u ložu, i sudeći po reakciji čini se kao da se ranije nisu videli u Engleskoj. Verovatno su Noletovi roditelji direktno stigli na meč pošto prethodnih dana nisu boravili u Londonu. Tu je naravno bila i majka Dijana koja uvek teško proživljava Noletove stresne mečeve. 

Jelena Đoković je tokom celog takmičenja na visini zadatka kada je u pitanju moda. Iznela je brojne kombinacije koje su se i te kako komentarisale. Na prethodnim mečevima je uglavnom nosila haljine, a sada se odlučila za nešto jednostavniji, ali opet upečtaljivi izgled. Nosila je svetle farmerke u kombinaciji sa belom majicom i krariranim predimenzioniranim sakoom preko.

Kosu je ovog puta skupila u razbarušenu punđu, dok ostaje odana pirodnom izgledu sa vrlo malo šminke.

Podsetimo, Novak nije izgubio tačno deset godina na Centralnom terenu i nada se da će se taj niz nastaviti i ovog leta pošto ga još jedan trijumf deli od osvajanja osmog grend slema na Vimbldonu, odnosno čak petog uzastopnog.

BONUS VIDEO: