Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у велику завршницу Вимблдона пошто је у полуфиналу савладао Италијана Јаника Синера. Било је 3:0 у сетовима на Централном терену.

Поред врхунске тениске представе, интересантан је и овог пута био поглед на ложу Новака Ђоковића где је било и нових лица.

Уз стандардно присуство тренера Горана Иванишевића, Карлос Гомез Ерера, агената Едуарда Арталдија и Елене Капеларо, физиотерапеута Миљана Амановића, кондиционог Марка Паникија, супруге Јелене и стрица Горана - у ложи су први пут на овогодишњем Вимблдону били и Новакови родитељи.

Срђан Ђоковић се срдачно поздравио са Јеленом по доласку у ложу, и судећи по реакцији чини се као да се раније нису видели у Енглеској. Вероватно су Нолетови родитељи директно стигли на меч пошто претходних дана нису боравили у Лондону. Ту је наравно била и мајка Дијана која увек тешко проживљава Нолетове стресне мечеве. 

Јелена Ђоковић је током целог такмичења на висини задатка када је у питању мода. Изнела је бројне комбинације које су се и те како коментарисале. На претходним мечевима је углавном носила хаљине, а сада се одлучила за нешто једноставнији, али опет упечтаљиви изглед. Носила је светле фармерке у комбинацији са белом мајицом и крарираним предимензионираним сакоом преко.

Косу је овог пута скупила у разбарушену пунђу, док остаје одана пиродном изгледу са врло мало шминке.

Подсетимо, Новак није изгубио тачно десет година на Централном терену и нада се да ће се тај низ наставити и овог лета пошто га још један тријумф дели од освајања осмог гренд слема на Вимблдону, односно чак петог узастопног.

БОНУС ВИДЕО: