Na pitanje novinara šta bi poručila sebi mlađoj imala je zanimljiv odgovor.

- Da mogu biti mlađa verzija sebe, prvo bih sebi lupila šamar. Onda bih bila toliko sigurna, izbacila bih svaku moguću nesigurnost koju mlade godine nose. Kad sam bila mlada, bila sam izuzetno nesigurna, što me je odvojilo od puno nekih divnih stvari koje su mi bile ponuđene.

 

 

Nina je jedna od najpopularnijih pevačica s našeg prostora, te dugi niz godina puni klubove i arene na našim prostorima.

Nikada nije vezana za skandale i svoju karijeru lagano je dizala kvalitetnim pesmama, a nedavno je skinula čak 20kg na šta i sama kaže da je izuzetno ponosna.

Nina je uvek bila lepa žena, al verujemo da joj je ova kilaža uticala na dodatno samopouzdanje,

A o svom ljubavnom životu govorila je ovako

Nina se ne plaši da ostane sama i da ne zasnuje porodicu, ali bi volela da se ostvari u ulozi majke.

- Mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom, ali kad neko vreme prođe, počneš i na taj iskonski nagon drugačije da gledaš. Volela bih da usvojim dete jer mislim da jako puno mogu da dam nekom malom biću. Ipak za takvu odluku čovek mora da bude jako ozbiljan i odgovoran. S druge strane, nikad ne znate šta život nosi. Poznajem majke koje je majčinstvo iznenadilo u kasnim godinama, kad su već mislile da im se takvo iskustvo više ne može dogoditi - rekla je tada Nina.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".