Poznata pevačica Aleksandra Prijović često je u javnosti govorila o svom životu pre nego što se ostvarila kao pevačica i o detinjstvu, koje je provodila na selu.

Aleksandra je rođena u Belom Manastiru, ali je oduvek isticala da je volela vikende, praznike i raspuste da provodi u selu Bajša kod bake i deke u koje i dan danas voli da dođe.

 

Nekada je tamo uživala u prirodi, druženju sa drugom decom, igri i svemu što selo nosi, a danas, kada ima vremena odlazi tamo kako bi posetila svoju baku i deku, koji su se, prema pisanju domaćih medija, mnogo žrtvovali za nju. 

Foto:Printscreen/Instagram/ aleksandraprijovic

 

Aleksandra je kao dete bila veoma muzikalna, a ljudi u čijem susedstvu je odrastala objašnjavali su novinarima da su od malena znali da će ona biti pevačica. 

 

Tokom jedne emisije u kojoj su novinari posetili rodno mesto njenih bake i deke i tamo zatekli komšinicu koja veoma dobro poznaje Aleksanrdru imali su prilike da čuju šta ona ima da kaže o danas veoma popularnoj pevačici.


- NJena mama je išla da peva i onda dete ostane samo. Kad njena mama Borka javi, dođite nema ko da je čuva, deda Đuro i u ponoć ako treba bi seo u kola i otišao. Ovde je bilo dece, sada nažalost nema, ja sam imala dve devojčice, malo su starije od nje. Ovde imaju veliko dvorište, onda kuvam ručak, dođu svi zajedno, znaš kako deca, dođu i iz druge ulice, ne samo iz naše. Baba je radila u klanici, ona nije bila žena kod kuće, Đura je bio kod kuće, a ja sam domaćica, kuvala sam ručak, pa onda Bosa kaže: "Jao ti uvek kod tetka Ežike ručaš", pa znaš kako deca vole zajedno. Onda je i Bosa kada je imala vremena zvala našu decu kod njih - navodi komšinica.
Sada, čini se, Aleksandra pomalo pati što nema dovoljno vremena da češće poseti svoju baku i deku, a se s vremena na vreme priseti njih kao što je to učinila sada kada je objavila njihovu fotografiju uz emotivne reči

- Volim vas.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".