Позната певачица Александра Пријовић често је у јавности говорила о свом животу пре него што се остварила као певачица и о детињству, које је проводила на селу.

Александра је рођена у Белом Манастиру, али је одувек истицала да је волела викенде, празнике и распусте да проводи у селу Бајша код баке и деке у које и дан данас воли да дође.

 

Некада је тамо уживала у природи, дружењу са другом децом, игри и свему што село носи, а данас, када има времена одлази тамо како би посетила своју баку и деку, који су се, према писању домаћих медија, много жртвовали за њу. 

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/ александрапријовиц

 

Александра је као дете била веома музикална, а људи у чијем суседству је одрастала објашњавали су новинарима да су од малена знали да ће она бити певачица. 

 

Током једне емисије у којој су новинари посетили родно место њених баке и деке и тамо затекли комшиницу која веома добро познаје Алексанрдру имали су прилике да чују шта она има да каже о данас веома популарној певачици.


- Њена мама је ишла да пева и онда дете остане само. Кад њена мама Борка јави, дођите нема ко да је чува, деда Ђуро и у поноћ ако треба би сео у кола и отишао. Овде је било деце, сада нажалост нема, ја сам имала две девојчице, мало су старије од ње. Овде имају велико двориште, онда кувам ручак, дођу сви заједно, знаш како деца, дођу и из друге улице, не само из наше. Баба је радила у кланици, она није била жена код куће, Ђура је био код куће, а ја сам домаћица, кувала сам ручак, па онда Боса каже: "Јао ти увек код тетка Ежике ручаш", па знаш како деца воле заједно. Онда је и Боса када је имала времена звала нашу децу код њих - наводи комшиница.
Сада, чини се, Александра помало пати што нема довољно времена да чешће посети своју баку и деку, а се с времена на време присети њих као што је то учинила сада када је објавила њихову фотографију уз емотивне речи

- Волим вас.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".