Naš poznati glumac Saša Joksimović već dugo je u ovom poslu i imali smo prilike da ga gledamo u brojnim domaćim ostvarenjima, ali kao voditelja nekih emisija za mališane.

Retko je o svom privatnom životu pričao za medije, no poznato da je u dugogodišnjem braku sa producentkinjom Nevenom Joksimović.

Foto: Instagram printskrin/sasajoksimovic_official

 

 

Nismo imali prilike da ih često viđamo na gradskim događajima u paru, ali svaki put kad bi se pojavili izgledali su srećno i zaljubljeno. 

Vest da se glumac razvodi je mnoge iznenadila pošto je Saša svojevremeno pričao da posle 20 godina braka sigurno nema nameru da se razvede.

- Kakav crni razvod! Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle dvadeset godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko - pričao je glumac ranije.

Foto: Instagram printskrin/sasajoksimovic_official

 

 

No, izgleda da je njihovoj bajci ipak došao kraj pošto je glumac danas otkrio na svom Instagram nalogu da se razvode. 

- Obaveštavam sve, Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. No comment - napisao je glumac, koji u ovom momentu nije izneo ništa više, pa definitivan razlog razvoda još nije poznat.

BONUS VIDEO: