Sin pevača Dragana Kojića Kebe, Igor Kojić i glumica Teodora Bjelica odlučili su da nakon višemesečne emotivne veze stave tačku na njihovu ljubav, a sada su isplivali i detalji o njihovom raskidu.

NJih dvoje, navodno, od raskida nisu u kontaktu, a o razlozima rastanka nisu želeli da govore javno, ali kako tvrde domaći mediji, glumica i bivši fudbaler bili su sušta suprotnost i imali potpuno drugačija interesovanja, te je čudno što su se toliko meseci slagali.

Naime, kako prenosi "Kurir", bivši par planirao je venčanje, zakazao svadbu, ali je u samo nekoliko dana sve propalo, te je i veselje otkazano.

Foto: ATA images

 

 

Glumica je navodno bila ta koja je raskinula veridbu i to zbog nesuglasica oko organizacije venčanja. Oni se u mnogim detaljima nisu složili, te je Teodora shvatila da ne želi da bude u braku sa osobom čiji se stavovi ne podudaraju sa njenim.

Foto: N. Skenderija

 

 

- Igoru nije svejedno, žao mu je zbog Teodorine odluke, nije to očekivao jer su zakazivali venčanje. Zbog nje se odselio iz porodične kuće, a sada se pakuje i vraća kod roditelja. Kada je saopštio Kebi da svadbe neće biti i da je Teodora sa njim raskinula, on je prvo bio u šoku i mislio da se Igor šali. Kada je shvatio da nije šala, rekao mu je da je bolje da se to sada desilo, nego da je opet kao sa Severinom, pravio svadbu a onda nakon nekoliko meseci da dođe do razvoda. Keba i Olja od početka nisu podržavali tu vezu, jer se njima nije svidelo što se glumica skida bez problema zbog uloge. Međutim, videli su da se Igor zaljubio i ćutali su, šta će, podržavali su ga i kada je rekao da će da se ženi. Sada deluje da su srećni što je na vreme došlo do raskida i što svadbe neće biti. Rekli su Igoru da ode negde na more, a onda i da ode u Ameriku kod sestre da se resetuje od svega - rekao je izvor blizak Kebi za "Kurir".

Javnost je za emotivnu vezu Teodore i Igora saznala u januaru ove godine, kada su zajedno otputovali na zimovanje na Kopaonik, gde su uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti.

BONUS VIDEO: